Ondersteuningsplatform 3006

Steunpunt over passend onderwijs: wat vindt u belangrijk?

In onze regio wordt een onafhankelijk ouder- en jeugdsteunpunt opgericht. Vanaf deze zomer kunt u bij dit steunpunt terecht voor begrijpelijke informatie over passend onderwijs, het aanbod in de regio en de rechten en plichten van ouders en de school. De komende jaren wordt het steunpunt doorontwikkeld om ouders te steunen in hun zoektocht naar passend onderwijs en eventuele knelpunten te signaleren.

Om het steunpunt zo goed mogelijk in te richten, wordt onderzocht wat de behoeften, wensen en idee├źn zijn van ouders en leerlingen. Ook uw stem is daarin belangrijk! Reageren kan tot en met 14 maart via deze vragenlijst. Wilt u actief meedenken over de ontwikkeling van het steunpunt? Dan kunt u hier uw contactgegevens achterlaten.

De oprichting van het steunpunt ligt in handen van de samenwerkingsverbanden voor primair en voortgezet onderwijs uit deze regio (SWV PO 30 06 en SWV VO 30 06). Zij werken hiervoor samen met onderwijsprofessionals, ouders, leerlingen en partners zoals jeugdhulp. Meer informatie vindt u hier: https://www.swvpo3006.nl/steunpunten/ouder-jeugd-steunpunt/

NIEUWS

Basisschool De vier Heemskinderen

Rondestraat 31
5352 LJ
Deursen-Dennenburg

T: 0486-411521
E: dir.vierheemskinderen@optimusonderwijs.nl

Basisschool De vier Heemskinderen

Rondestraat 31
5352 LJ Deursen-Dennenburg
BEL Basisschool De vier Heemskinderen MAIL Basisschool De vier Heemskinderen

VOLG Basisschool De vier Heemskinderen OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE